Kahramanmaraş'ta 4.1 Büyüklüğünde Deprem: Son Gelişmeler

img
Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin detayları açıklandı. AFAD tarafından sağlanan bilgilere göre, depremin derinliği 6.98 kilometre olarak belirlendi.

Kahramanmaraş'ta 4.1 Büyüklüğünde Deprem: Son Gelişmeler

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından sağlanan bilgilere göre, bu sarsıntı saat 05.04'te kaydedildi. Depremin merkez üssü Nurhak olarak belirlendi ve derinliği 6.98 kilometre olarak ölçüldü.

Depremin Detayları

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, depremin büyüklüğü 4.1 olarak kaydedildi. Bu büyüklük, sarsıntının hissedilmesine neden oldu. Depremin derinliği ise 6.98 kilometre olarak belirlendi. Bu derinlik, depremin etkisini azaltan bir faktör olarak değerlendiriliyor.

Depremin ardından bölgedeki vatandaşlar, sarsıntıyı hissettiklerinde panik yaşadı. Ancak, AFAD tarafından yapılan açıklamalarda, can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Bu durum, halkın rahatlamasına neden oldu.

AFAD'ın Açıklamaları

AFAD, depremin ardından bölgedeki durumu yakından takip ettiğini duyurdu. Kurum, olası artçı sarsıntılara karşı vatandaşları uyardı. Ayrıca, deprem sonrası yapılan incelemelerde, herhangi bir hasar tespit edilmediği bildirildi.

Yetkililer, depremin büyüklüğünün düşük olması nedeniyle büyük bir tehlike oluşturmadığını ifade etti. Ancak, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. AFAD, depremin ardından gerekli önlemleri almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bize Ulaşın