hava 21° Hafif Yağmur Geçişi
DOLAR 20,9783 % % 0.73
EURO 22,5975 % % -0.26
GRAM ALTIN 1.313,16 % % -0,69
ÇEYREK A. 2.147,02 % % -0,69
BITCOIN 27.212,51 % 0.221
SON DAKİKA
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Babalar Günü mesajı

Son Güncelleme :

20 Haziran 2022 - 15:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Babalar Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan paylaştığı mesajında şu sözlere yer verdi: “Yüreğiyle, fedakârlığıyla ömrünü ailesinin huzuruna, mutluluğuna, refahına adayan tüm babaların #BabalarGünü’nü tebrik ediyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm babaları rahmetle, hayır dua ile yâd ediyorum” dedi.

 

EMİNE ERDOĞAN’DAN ‘BABALAR GÜNÜ’ MESAJI

Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan Emine Erdoğan, “Bir evlat gücünü, omzunda elini daima hissettiği babasından alır. Ebediyete uğurlasa da evladın omzundan baba eli, yüreğinden sevgisi silinmez. Babamı hasret ve dua ile anıyor, şehitlerimizin babalarına sabır diliyorum. Değerli eşimin ve tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Emine Erdoğan’ın Twitter’dan yaptığı paylaşım şu şekilde:

Bir evlat gücünü, omzunda elini daima hissettiği babasından alır. Ebediyete uğurlasa da evladın omzundan baba eli, yüreğinden sevgisi silinmez. Babamı hasret ve dua ile anıyor, şehitlerimizin babalarına sabır diliyorum. Değerli eşimin ve tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.

Günün vesilesiyle, baba sevgisinden mahrum kalmış çocuklarımıza, babalık duygusunu yüreğinde hissederek evini açan tüm koruyucu ailelerimize de şükranlarımı sunuyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.