hava Parçalı Bulutlu
DOLAR 28,9008 % % -0.02
EURO 31,7008 % % -0.03
GRAM ALTIN 1.872,46 % % 0,09
ÇEYREK A. 3.061,47 % % 0,09
BITCOIN 1.075.595 % -1.655
SON DAKİKA

HAFTANIN MAÇLARI

Hatayspor Hatayspor
01 Aralık 2023

17:00
- - -

Antalyaspor Antalyaspor
Karagümrük Karagümrük
01 Aralık 2023

17:00
- - -

İstanbulspor İstanbulspor
Alanyaspor Alanyaspor
02 Aralık 2023

10:30
- - -

Konyaspor Konyaspor
Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
02 Aralık 2023

10:30
- - -

İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
Pendikspor Pendikspor
02 Aralık 2023

10:30
- - -

Galatasaray Galatasaray
Adana Demirspor Adana Demirspor
02 Aralık 2023

10:30
- - -

Samsunspor Samsunspor
Kasımpaşa Kasımpaşa
03 Aralık 2023

10:30
- - -

Gaziantep FK Gaziantep FK
Trabzonspor Trabzonspor
03 Aralık 2023

10:30
- - -

Kayserispor Kayserispor
MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
03 Aralık 2023

10:30
- - -

Beşiktaş Beşiktaş
Fenerbahçe Fenerbahçe
04 Aralık 2023

17:00
- - -

Sivasspor Sivasspor
Google News

Erzincan kadın futbol takımında hedef 1. lig

Son Güncelleme :

20 Haziran 2023 - 7:04

Erzincan kadın futbol takımında hedef 1. lig

22 Haziran’da Ankara’da oynanacak olan Play Off ilk maçı için Erzincan Ülkü spor tesislerinde teknik direktör Hakan Or nezaretinde çalışmalarını sürdüren Erzincan Gençlergücü kadın futbol takımında oyuncuların hırslı oldukları gözlendi.

Sezonu ve Play Off maçları öncesinde takımın çalışmaları ile ilgili bilgi veren Gençlergücü kadın futbol takımı teknik direktörü Hakan Or takımın sesi olması dolayısıyla basın mensuplarına teşekkür ederek yaptığı açıklamasında; 2022-2023 sezonuna yapılan transferle ile iddialı olarak başladıklarını fakat hakem ve bireysel hatalardan dolayı yaşadıkları puan kayıpları ile başlarda gurubun ortalarında yer aldıklarını hatta düşme potasına kadar indiklerini söyledi.

Takımın kalitesini daha sonraki maçlarda göstererek topladıkları puanlarla yeniden üst sıralara yükselmesi ile Play Off’lara kaldıklarını söyleyen Or; Biz gurup maçlarına başladığımızda direk gurup lideri olarak 1. Lige yükselmeyi hedeflemiştik. Fakat şuan Play Off lara kaldık. İnşallah burada başarılı olarak 1. Lige çıkacağız. Erzincan’ımızın da bizlere güvenmelerini istiyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz. Yaz kış demeden çalıştık, bu çalışmalarımızın karşılığını Play Off larda alacağımıza inanıyorum.

22 Haziran’da Ankara’da oynanacak olan Play Off maçları ile ilgili bilgi veren Teknik Direktör Hakan Or; “İlk maçımız Konyaaltı kadın futbol takımı ile oynayacağız. Bu maçı kazandıktan sonra diğer guruptan gelecek takım ile oynayacağız. İnşallah bu iki maçı da kazarak gülen taraf olur ve 1. Lige çıkarız. Takımda Kaptanın sakatlığı olduğunu diğer arkadaşların bu eksikliği dolduracağını söyledi.

Erzincan’da Kadın futbol takımının varlığından hala birçok kurum ve kuruluşun haberlerinin dahi olmadığını, sadece oyuncuların yakınlarının maçları takip ettiğini söyleyen Or, Bizler deplasmanlara gidiyoruz. İnanın sanki 1. Lig takımı bir erkek takımı gibi seyirci yoğunluğu olan şehrin ve insanlarının ilgi gösterdiği kalabalı seyircilere karşı maçlar oynuyoruz. Erzincan’da bu ilgisizliği anlayamadık. Sebep biz miyiz, Yoksa oyuncularımız mı. Neden ilimizde de bir 1. Ligde mücadele eden bir kadın futbol takımımız olmasın. Destek gördüğümüz takdirde 1. Lige çıkar ve 1. Ligde de başarılı oluruz diyebilirim” dedi.

Çalışmalarını çok sıkı şekilde sürdürdüklerini söyleyen Takımın kalecilerinden Simge Cam, kaleyi rakip oyunculara kapatacaklarını Play off maçlarında gol yemeden 1. Lige çıkacaklarına inandığını söyledi. Takım oyuncusu Aleyna Yasemin Eroğlu ise takım oyunu ile iki maçı da kazanacaklarını ve 1. Lige yükseleceklerini söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PUAN DURUMU

# TAKIMLAR O AV P
1 Fenerbahçe 13 24 34
2 Galatasaray 13 18 34
3 Beşiktaş 13 5 25
4 Yukatel Adana Demirspor 13 11 23
5 Trabzonspor 13 7 23
6 Mondihome Kayserispor 13 4 23
7 Bitexen Antalyaspor 13 4 19
8 Kasımpaşa 13 -4 18
Detaylı Puan Durumu