hava 12° Çoğunlukla Bulutlu
DOLAR 28,8788 % % -0.18
EURO 31,5665 % % -0.65
GRAM ALTIN 1.890,44 % % -0,58
ÇEYREK A. 3.090,86 % % -0,58
BITCOIN 1.091.515 % -0.246
SON DAKİKA

HAFTANIN MAÇLARI

Hatayspor Hatayspor
01 Aralık 2023

17:00
- - -

Antalyaspor Antalyaspor
Karagümrük Karagümrük
01 Aralık 2023

17:00
- - -

İstanbulspor İstanbulspor
Alanyaspor Alanyaspor
02 Aralık 2023

10:30
- - -

Konyaspor Konyaspor
Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
02 Aralık 2023

10:30
- - -

İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
Pendikspor Pendikspor
02 Aralık 2023

10:30
- - -

Galatasaray Galatasaray
Adana Demirspor Adana Demirspor
02 Aralık 2023

10:30
- - -

Samsunspor Samsunspor
Kasımpaşa Kasımpaşa
03 Aralık 2023

10:30
- - -

Gaziantep FK Gaziantep FK
Trabzonspor Trabzonspor
03 Aralık 2023

10:30
- - -

Kayserispor Kayserispor
MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
03 Aralık 2023

10:30
- - -

Beşiktaş Beşiktaş
Fenerbahçe Fenerbahçe
04 Aralık 2023

17:00
- - -

Sivasspor Sivasspor
Google News

Fenerbahçe’den TFF Başkan adayı Büyükekşi’ye yanıt

Son Güncelleme :

09 Haziran 2022 - 10:00

Fenerbahçe’den TFF Başkan adayı Büyükekşi’ye yanıt

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan adayı Mehmet Büyükekşi’nin açıklamalarına tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Mehmet Büyükekşi’nin bugünkü ifadelerine yanıt verilerek, şunlar kaydedildi:

“Kamunun herhangi bir pozisyonuna görev ataması yapılırken ilgili kişi ve aile mensupları dahil olmak üzere son derece detaylı bir geçmiş taraması yapılmaktadır. Söz konusu Türk futbolu olduğunda bu yönde bir hassasiyetin gösterilmemesi makul müdür? FETÖ’den yargılanma süreci devam eden bir şahsın yakın bir aile ferdinin TFF Başkanı olmasının yaratacağı soru işaretleri, göz ardı edilebilecek bir unsur mudur? Hal böyleyken TFF Başkanlığı görevine seçilmeniz halinde bu hususun suiistimal edilerek size karşı kullanılması durumunda adil, şeffaf ve her kulübe eşit mesafede durma prensiplerini uygulamanız risk altında olmayacak mıdır?”

Futbol iklimindeki adil rekabet şartlarının etkilenmesine tahammüllerinin olmadığının belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Son olarak bugünkü açıklamasının bir bölümünde, ‘TFF’ye baskı kurmak, kulüp stratejinizin bir parçası olabilir’ diyen Sayın Mehmet Büyükekşi’ye, Fenerbahçe Kulübü olarak Türk futbolu ve TFF odağındaki yaklaşımımızın; ‘hiçbir şart altında kimseye ve hiçbir kulübe ayrıcalık gösterilmemesi, her kulübe eşit mesafede durulması’ olduğunu, kısa bir medya taraması ile görebileceğini vurgulamak isteriz. Eğer bu açıklamamıza yanıt verilecek ise bunun yukarıda sorduğumuz sorulara da cevap olacak nitelikte bir açıklama olmasını önemle rica ederiz.”

BÜYÜKEKŞİ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Büyükekşi’nin adaylığına ilişkin, “Bu hatadan dönelim. Söz konusu adayla sıkıntım yoktur. Hatta dostumdur. Ama elimdeki bilgiler sebebiyle söylüyorum, yumuşak karın oluşturabilecek bir durum söz konusudur” yorumunda bulunmuştu.

Mehmet Büyükekşi ise Fenerbahçe Başkanı’na, “Cümleye dostum diye başlayıp sorumsuzca davranabilirsiniz. Nasıl olsa, seçimlerden sonra gönlünü alırım yanılgısıyla hırslarınıza yenik düşebilirsiniz. TFF’ye baskı kurmak, kulüp stratejinizin bir parçası dahi olabilir. Ama bu yeni dönemde bunların işe yaramayacağını nezaketle belirtmek isterim” yanıtını vermişti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PUAN DURUMU

# TAKIMLAR O AV P
1 Fenerbahçe 13 24 34
2 Galatasaray 13 18 34
3 Beşiktaş 13 5 25
4 Yukatel Adana Demirspor 13 11 23
5 Trabzonspor 13 7 23
6 Mondihome Kayserispor 13 4 23
7 Bitexen Antalyaspor 13 4 19
8 Kasımpaşa 13 -4 18
Detaylı Puan Durumu